Disney

Åh, har suttit och lyssnat på Disney låtar. Jag tycker att dom nyare disney filmerna verkligen inte är lika bra som dom som gjordes när man var liten. FÖRUTOM björnbröder, blir så glad av den filmen! 
Önskar att man kunde bli liten en stund igen ♥

Hi ho lets go!

Hejsan mina vänner!
Ska börja fixa mig lite snart, och sen om jag hinner ska jag fixa naglarna också. Sedan ska jag åka iväg o prata lite med tränaren om när jag ska börja träna o sånna saker.
Imorgon ska jag prova gå till skolan, ska bli skönt o gå tillbaka till det vanliga igen, fast man vill ju sooova =)

New in

Inte bästa bilden, men åååå vad jag älskar dom! Dom blev mina för endast 499 riksdaler.

Answer

Anonym om Göteborg:
har du system kamera :)?
Svar : Det är min mamma och pappas kamera, men jag använder den faktiskt mer än dom, och pappa tycker att det är onödigt att vi köper en kamera till mig eftersom jag kan ta deras när jag vill. Så nja, på ett sätt har jag väl en systemkamera! =)

Home sweet home

Så sjukt skönt att vara hemma! Dock har jag förjävligt ont i huvet, har haft feber två kvällar i rad nu tror jag, ont i lederna o sådana saker. Ska duscha, noppa ögonbrynen, raka benen, skrubba mig o fresha till mig, känner mig skit äcklig efter hemfärden o aa bläää!
Efter det ska jag poppa popcorn och titta på match med madre o padre.
Xoxo gossip girl
skoja


Party

When I'm home, I'm gonna party like never before!


Cheeebab

Fick bli en stor kebabrulle! Nu mår man ju inte så jävla bra om man säger så. Skit trött nu, så ska lägga mig o kolla på tv eller spela nåt skit trevligt spel på spela.se. Hare gött förfan
Mår illa av att kolla på bilderna, uueew.. Hehe fett synd för er som inte vela se bilderna. TOOO LAAATE :P

Göteborg

Hali halo!
Ligger på hotellet och gör absolut ingenting, operationen gick jätte bra så nu behöver jag inte få massa frågor om de, fast de klart ni får fråga om ni undrar nåt! Jag skulle ha fått åka hem idag men de va nå vätske sak, vet inte riktigt vad de  va, men förmodligen så får jag åka hem imorgon.
Såhär bor jag här i göteborg, pappi fick komma med på en bild också. Men nu ska jag o padre gå o kolla om det finns någon pizzeria eller nå o köpa lite mat! hörs mina vänner... och icke vänner!

Cake

Mammi kom hem med godingar!

The boys who....