CRAP

Idag kom detta hem i min brevlåda! Löshår och lösögonfransar från Rapunzel. Fast man fick lösögonfransarna med på köpet. Ska be syster min färga håret på mig nu, för löshåret va lite för mörkt! Hörs senare! :)

Hej

Hade ni en bra julafton? Jag hade det iallfall super bra ja. Träffade Putte och Andy senare på julafton, vi kikade på film och hade det trevlans!

Igår sov Emely hos mig, och jag är med henne nu. Vi ska väl hitta på nå kul, orkar inte sitta inne hela kvällen iallfall!
Hmmm, känner igen mig

God jul ♥

God jul mina älskade! Hoppas att ni kommer få en super bra dag nu. Ska fixa lite på rummet, sminka mig och klä på mig och sånna saker. Sen ska vi åka till kyrkogården och lämna ljus. Sedan vidare till mormor och morfar för att uppna paket o käka lite gott! Sen senare på kvällen ska jag nog träffa Andy, Putte och Nicole om hon kan, hoppas!

One fucking day

Haha sjukt vad jag vänder på dygnen snabbt! Har redan börjat gå o lägga mig kl 4 varje natt och gå upp runt 2 tiden, ICKE bra! Men iallfall så låg jag o chilla i sängen till klockan 4 ungefär. Och då åkte jag ner på stan och träffa Putte och Andy, dom käka på O'Learys och sen strosa vi runt lite på stan. Vid 8 tiden tog jag bussen hem och käka lite julkinka med familjen. TrevligtTrevligt!

Beyonce

Bara jag som tycker att det skulle vara skit coolt att vara på en av Beyoncès konserter?¨
I sista videon måste ni spola fram till ca 3 min!

Animals

Hi childssss
Idag har jag vart besökt staden med Jennifer, jag köpte en tröja som jag ska ha på julafton, ska ha den till ett par svarta jeans! Efter det så har jag bara chillat, tagit lite kort på kaninen och hunden min. Och sen så har jag gjort lite sällis med Josefine, Gabbi och Cajsa. Mycket trevligt! =)
Min älskade lilla kanin och min hund. Åh, gosisar!

Get

Hej kompisar!
Sitter och käkar nån choklad grej och dricker mjölk, skit gott faktiskt. Snart ska jag sätta på en film och mysa ner mig i sängen. Ska inte vara uppe så länge ikväll, för jag vill komma upp i tid imorgon så att man inte sover bort hela dagen!
Haha, åh det roligaste jag har läst på länge!!

Källa: http://www.expressen.se/nyheter/1.1443265/get-misstankt-for-vapnat-ran

3 dagar

Åh, nu kan jag kommentera och sånt på facebook igen! Skönt. Men idag har jag vart ner på stan med nicole, nils gick med oss ett tag också. Kollade på nyårs och jul kläder, hittade dock inget. Men ska ner på stan imorgon med jennifer igen och kolla.
Nicole kanske kommer och sover här efter min träning, mysigt! Men nu ska jag käka nå och sen byta om!
Bild från mauritius! 

Tänkte att jag kanske kan lägga upp några bilder från mauritius någon gång när jag har tid! :-)

Outfit

Ska fixa lite grejer sen så åker jag hem till jennifer och bakar. Haha förresten så kan jag inte svara i chatten eller kommentera på facebook. Dumma den som anmälde mig för bilden på snoppen, Ha ha. Men ska kila iväg nu, bloggar mer ikväll!

5 dagar

Hej! Ska lägga mig i sängen o kolla på film nu, vet dock inte vilken än! Men någon mysig iallfall, om det nu finns mysiga filmer.... Men iallfall så har jag käkat pankakor, bästa som finns. Och träningen gick faktiskt bra idag!
Haha, förresten såg jag nu på facebook att dom KANSKE ska ändra namet "Jullov" till "Vinterlov" för att det är så många invandrare som inte firar jul. Tycker ni att det är rätt? Men det har ju liksom alltid heta Jullov, och måste man ända allt annat för det också? Men jag såg också en som hade kommenterat lite ironiskt " Ska ner och käka min vinterskinka nu". Kommer det bli så? kommer dom ändra namnet på allt eller? Haha jag har ingen aning, men det löser sig nog på nåt sätt, och det kommer nog bli en massor av prat om detta, det kanske bara är ett rykte som går? Det kanske inte är sant alls? Men ni får ha det så bra så skriver jag mer imorgon! Puss



Vitt

Hello! Kom precis hem från skolan, ska städa undan lite snabbt nu och käka. Sen ska jag åka iväg o träna, fasen va skönt! Dock är jag lite trött eftersom jag inte somnade förns 3 igår natt. Men får lägga mig tidigt idag så jag orkar upp imorgon. 

Förresten så har vi något som kallas "juldukning" i skolan just nu. Man ska alltså göra om hela sitt klassrum i ett speciellt tema. Och sen den som har fixat finast och bäst tema vinner! Hoppas vi vinner med vårat vinter/vitt tema då! :)
MISTELTOE

Dock dåliga bilder. Mobilbilder!


Xmas

Hej mina kära! Har gjort om lite på bloggen som ni kanske kan se, dock så ska jag göra om mer och inte ha den här bakrunden osv osv.. Ska lägga mig och kolla på polarexpressen snart, det hör till julen för mig! Haha jag har iallfall inte städat som jag sa, men jag har klätt julgranen och käka bullar, men vem säger nej till bullar liksom?
Vem vill inte ta en tugga i dom här bullarna?


gubben min ♥

Jul mys

Har verkligen haft en super trevlig helg med min bodda! Sov kvar där igår, vi kollade på film, spelade guitar hero och myste som aldrig förr! Jätte skönt att ha en sån här helg faktiskt, men tanke på att vi har vart på fest 3 helger i rad! Men nu ska jag städa undan lite på mitt rum eftersom det ser ut som att en bomb har slagit ner här, och sen ska jag äta lite bullar och klä julgranen! Puss!!

Like home

Hej o hå!!
Igår var jag med Jennifer, vi var med Danne och Gabriel, åkte hem från jennifer vid 12 tiden, så åkte vi jag och jennifer hem till mig och sov där.

Idag ska jag och jennifer ha en ta hand om sig själv dag, jätte mysigt!! Vi ska bada och ha ansiktsmask och grejer. Kommer kanske bilder sen. Puss!
Jag älskar dig nå otroligt ♥

Beauty

Det här är ju bara så jäkla sjukt, tycker inte ni de? Att dom redan i den där åldern ska börja tävla om vem som är vackrast. Så jävla illa!
Eller som en hade kommenterat "this world is fucked..."

Blogkeen

Nu kan ni följa mig via blogkeen!!!!!

Mellanlandning

Hej o hå
Sitter hemma hos min kusin nu. Var nere på stan med Jennifer för ett tag sen, skulle gå hem från stan till bomhus, men stannar här ett tag istället och värmer mig, så kommer mamma och lämnar busspengar sen. Så jäkla kallt ute, men det kan bero på att jag hade en vår jacka på mig också, men det sket man väl i! :)
Sweet. Bilden är tagen på väg hem från Mauritius! :)

Om du va min

Hi friends
Hoppas att ni har haft en bra Lucia idag, eller hur man nu säger. Idag ska jag iallfall bara chilla, skönt o ha sånna dagar också. Seya soooon

FACELOOK 4 2 DAY

hiho

Kunde inte hålla händerna borta!
Måste lägga in ett litet inlägg faktiskt, men iallfall så har jag träning 20 över 6 så jag ska gå och byta om snart. Alltså det är sjukt vad trött man blir på allt nu när det är vinter, man vill bara ligga inne o kolla på tv eller sova. Tror faktiskt att jag ska gå i ide!
Iallfall så var det ju idol finalen i fredags, har dock inte följt det i år, men jag vet ändå ungefär vilka som var med, tycker verkligen att det var rätt som vann, skulle ha vart Moa eller Amanda!
Vinnarlåten! ♥

Far away

Yo
Orkar inte blogga nu på ett tag
Seya

Idag mår man!

Hejhej! Ska träffa Jennifer snart, så åker vi ner på stan och träffar William, Andy och steiner tror jag. Sedan ska vi till Harnäs på fest, skriver när jag kommer hem. Ikväll kommer bli en bra kväll!!


Anorexia

Anorexia tycker jag är något som är jävligt hemskt. Att dom kan se sig själv "tjocka" men egentligen är hur smal som helst. Jag känner en som hade anorexia förut, men vet ni? Man har alltid kvar anorexia, det går verkligen inte att få bort helt. Även fast dom kanske ser ut att må bra nu, och äter bra och allt sånt.. Dom tänker på varenda liten sak som stoppar i munnen. Jag läste också en blogg här om veckan, det handlar om en tjej som har anorexia, hon skrev så här " Min frukost idag var en isbit ". Seriöst? Och hon skriver också om hur gott det skulle vara med julmust och hur mycket hon saknar mat hela tiden.
Jag vet också några i min ålder som BANTAR, ja, bantar... Fattar inte riktigt grejen? Det hemska är att dom är inte tjocka på nåt sätt. Ni har inte ens växt klart, och snälla, ni är 14-15 år. Okej om man har blivit mobbad och vill göra något åt de, men jag känner faktiskt inte en ända som har blivit mobbad för sin vikt, utan dom bantar ändå. Visst det är okej om man säger att man ska dra ner på godiset lite, men alltså när man aldrig äter nånting, och dessutom tränar? Man kommer ju bryta ihop till slut, man kommer inte orka helt enkelt.

Så jag säger det här till er där ute som vill börja banta, bantar, eller har ätstörningar. Snälla ni är vackra som ni är, ni ska inte behöva ändra på er !♥
Usch, det är så sjukt. Och ja, vissa bilder är nog redigerade, men vissa är inte de... Tycker att det är så hemskt.

Mamma mia

Hej o hå!
Kom precis hem från skolan, ska snart städa undan lite på mitt rum o greja. Ska faktiskt bara ta det lugnt idag och tagga tills imorgon istället när det blir partey. Ska kiiila nu, eller ladda ner en film, är så jäkla trött så att det inte går att beskriva! HIdooo
Skulle inte sitta fel med lite sommar!!

don't you know

Hej hopp! 
Ska sätta mig o göra en SO läxa, sen ska jag plugga till spanskan. Idag har jag iallfall vart ner på stan o fika med Jennifer, Andy, William och Steiner, synd att chokladbollarna smaka skit annars var det jätte mysigt. Satt o fika i 1-2 timmar sen så kolla vi på skor åt steiner. Men nu måste jag göra den där SO läxan. SEYAA
William lite forever alone :/

Svar

KommentarTid
Alva om 10 sanningar:
Hej, inte för att vara dum eller nåt men du skriver att du är ganska glad av dig. Men alltid när jag har sett dig så är du allvarlig/sur på stan eller nåt. Har aldrig sett dig le i verkligheten, bara på bilder på Facebook.
Ville bara säga det
Haha hejdu! Har ingen aning om vilken Alva det är, skulle gärna vilja veta de! Nja, jag brukar inte gå o le för mig själv på stan bara. Och det är ganska svårt o veta om jag är glad mycket eller inte om du inte känner mig, eller så har det bara varit en dålig dag. Bara det jag tänkte säga. Haha hoppas du ser mig le nästa gång då, om du bryr dig så mycket om de ;) Men eftersom jag är vän med dig på facebook tydligen så kan du ju säga att det var du i chatten! :)

Länge sen

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg. Har jävligt mycket i skolan just nu, 3 prov bara den här veckan. Och man vill ju hinna vara med kompisar också. Så jag ska lägga mig i sängen o plugga lite spanska. Sen ska jag sova o hare gott! 
Kommer uppdatera imorgon också! Puss
Webbcam bild XDD